Як вибрати репетитора - Онлайн курси

У нашого навчального центру є кілька порад, як перевірити викладача, якщо самі ви ще не розбираєтеся у предметі навчання.

1. Поставте перед своїм репетитором завдання, яке неможливо виконати, і подивіться на реакцію. Наприклад, якщо педагог дійсно досвідчений, то він не візьметься готувати клієнта до ЗНО "на 200 балів" за два тижні до початку. Грамотний педагог розуміє, що це надто стислі терміни, за які і клієнта з достатнім рівнем знань не завжди можна "підтягнути".

Але є і такі "фахівці", які можуть гарантувати вам, що після зустрічей з ними 100% все вийде. Людей, які оголошують подібне, варто обходити десятою дорогою. Швидше за все, ви просто будете в дуже швидкому темпі поверхнево переходити з теми на тему.

2. Будьте чесними і дайте собі відповідь, чому вам важлива участь репетира. Може він потрібен, щоб змушувати вас навчатися, мотивувати; може він стане вашим гарантом отримання хорошої роботи; з його допомогою можна позбутися пробілів у своїх знаннях. Насправді, це важливіше, ніж може здатися на перший погляд. Якщо ви не будете розуміти, що очікуєте від цих зустрічей, то чіткого результату не отримаєте. Репетитор зробить все, що від нього залежить, надасть необхідні знання, але що з ними робити ви так і не зрозумієте.

3. Пам'ятайте, що не обов'язково дорогий репетитор є фахівцем. Якщо ви бачите, що план навчання складений так само, як і у інших, значить ціна невиправдана. Якщо ви потребуєте репетитора з мови, то є сенс звернутися за допомогою до декількох людей. Таким чином один допоможе вам з граматикою, другий - підтягне вимову, а з третім можна буде практикувати розмовну мову.

4. Домовлятися з репетиторами потрібно якомога раніше, а не в останню хвилину. Доведеться переговорити не з одним і не з двома репетиторами, придивитися до кожного, прийти на пробний урок. Тільки після цього можна вибрати фахівця, з яким у вас налагодилися добрі стосунки, який найбільш компетентний у своїй справі, використовує сучасні методики викладання і робить навчання цікавим, грамотно мотивує вас.

5. Читайте відгуки на сайтах і не забувайте про сарафанне радіо. Вам потрібно отримати якомога більше інформації про репетитора, з яким ви будете працювати. Читайте декілька сайтів з відгуками, більше моніторте, заходьте на всілякі форуми, створюйте теми самі. Мало знати, що цей репетитор просто хороший, треба з'ясувати, чому люди так вважають, на що вони спираються у своїх твердженнях.

Якщо ви переживаєте, що перевіряючи репетитора здастеся настирливими або нахабними, розслабтеся. Кожен досвідчений репетитор готовий до перевірок, він ставиться до них абсолютно спокійно. А недосвідчений або недобросовісний викладач у разі відсутності пильності може занадто розслабитися.

Запис на курси

Передзвонити ?