Курси з розкрутки сайтів в Києві - Онлайн курси

 

Програма включає роботу зі структурою сайту, його кодом і змістом, підбором ключових слів, з підвищенням позицій в пошуковій видачі, побудовою посилальної бази і аналізом сайтів конкурентів. Детальніше з програмою можна ознайомитися за посиланням: https://itstolytsa.ua/uk/kursy-ua/prosuvannia-saitiv/kursy-seo.

 

Викладачі

Тренери-консультанти на курсах пошукового просування працюють як практики, можуть презентувати свої успішні кейси. Ми перевіряємо наявність досвіду перед тим, як взяти фахівця на роботу. Прочитати досьє викладачів можна, відфільтрувавши фахівців з "Просування сайтів" в розділі "Наша команда": https://itstolytsa.ua/uk/o-kompanii/nasha-komanda/160-prosuvannia-saitiv.

Групи

Ми навчаємо в групі не більше 3 осіб або індивідуально. Індивідуальне заняття може проводитися і для двох, якщо учасник привів з собою друга / однодумця. Акція називається 1 + 1, її умови та інші бонуси від нашого навчального центру можна подивитися тут: https://itstolytsa.ua/uk/o-kompanii/aktsii-uchbovoho-tsentru/2052-50protsent-znyzhka-za-zapys-na-kurs-z-druhom.

Графік

Якщо ви вибрали індивідуальне заняття, ми організовуємо для вас тільки перший урок. Потім вже учень може сам узгоджувати з викладачем комфортний графік. Одне заняття по SEO триває 1,5 години. Всього занять за програмою десять. Можна займатися навіть на вихідних - багатьом нашим лекторам так зручніше, бо вони поєднують викладання з основною роботою.

Групові заняття можуть проходити в ранковий час (діапазон з 9 до 13), денний (з 13 до 17), вечірній (з 17 до 21), а також у вихідні з 9 до 21. За тиждень ми набираємо групу і плануємо графік навчання. Групових занять в програмі теж десять, але тривають вони не 1,5, а 3 години - викладач може перевірити отримані навички кожного учасника.

Індивідуальне заняття дозволяється скасувати, попередивши викладача не менше ніж за дві години до початку. Тоді воно зберігається і переноситься на інший час. Групове заняття через відсутність однієї людини скасувати не можна. Але ви зможете отримати теоретичний матеріал і завдання для самостійної роботи.

Розташування

Ви можете навчатися в одній з 5 київських філій: біля метро Політехнічний інститут, Петрівка, Лівобережна або Почайна (Печерська). Адміністрація IT Столиці знаходиться на Печерську, сюди потрібно приїхати, щоб підписати угоду перед проходженням курсу. Якщо ви вперше - не соромтеся подзвонити нам і уточнити дорогу в разі ускладнень. Зареєструватися на курс і подивитися умови угоди можна і онлайн, для цього просто залиште заявку в розділі Реєстрація студента, прочитайте Політику конфіденційності та Публічну оферту.

Запис на курси

Передзвонити ?