Вивчення фотошопу з нуля - Онлайн курсиНа заняттях студенти розглянуть можливості інструментарію Фотошопу, параметри налаштувань, специфіку програмних засобів, попрацюють з складовими растрового зображення, вивчать правила роботи з шарами, накладення ефектів і текстових елементів. Частина курсу присвячена створенню електронних зображень, а заключний модуль - основам ретушування та роботі з колірними складовими зображення. Детальну програму можна побачити за посиланням: https://itstolytsa.ua/uk/kursy-ua/kompiuterna-hrafika/kursy-photoshop

Викладачі

IT Столиця стежить за тим, щоб викладачі центру були водночас конкурентоспроможними на ринку праці. Для цього на співбесіді перевіряється досвід роботи і портфоліо, тестуються навички фахівця. Багато наших студентів залишаються на зв'язку з викладачами - у них завжди можна отримати пораду з працевлаштування або взяти рекомендацію для роботодавця. Учень також може попросити нас змінити викладача, якщо не буде задоволений пробним заняттям. Всіх викладачів за напрямками можна подивитися, відфільтрувавши «Курси для дизайнерів» і «Комп'ютерна графіка» в цьому розділі: https://itstolytsa.ua/uk/o-kompanii/nasha-komanda

Групи

У навчальному центрі є два формати: індивідуальні та групові заняття. Викладач може навчати не більш 3 осіб в групі. Під індивідуальним заняттям ми маємо на увазі навчання і поодинці, і з однодумцем. Тобто, якщо ви приведете з собою друга, маму, хлопця - обидва будете вчитися по знижці 50%.

Графік

IT Столиця працює 7 днів на тиждень з 9 ранку до 9 вечора. За стандартом наші студенти обирають два зручних для занять дня в тиждень, але індивідуальні уроки можуть проводитися хоч рідше, хоч частіше - головне домовитися з викладачем і встигнути вчасно виконати домашнє.

В курсі з вивчення Фотошопу з нуля передбачено 6 занять. По 2 академічні години для студентів на індивідуальному і по 4 навчальних години для групи. Групові заняття переносяться тільки за умови відсутності всієї групи. Якщо студент один не потрапив на груповий урок, можна буде взяти у викладача теоретичний матеріал і додаткове завдання для відпрацювання. Індивідуальне заняття можна перенести, але обов'язково заздалегідь. Крайній термін - 2 години до початку, інакше урок згорає.

Розташування

У навчальному центрі є 4 філії. Біля метро Печерська, Політехнічний інститут, Петрівка та Лівобережна. На індивідуальному навчанні можна вибирати будь-який зручний варіант.

Запис на курси

Передзвонити ?