Як стати дизайнером інтер'єру. Навчальний Центр

 

Естетика зовнішнього вигляду важлива і для індивіда, і для бренду, і для некомерційної структури. Ця схильність людей у всьому надавати значення красі й гармонійності забезпечує дизайнерів інтер'єру нескінченним полем для роботи. Якщо ви хочете знайти для себе заняття "в довгу", дизайн безперечно той напрямок.


 

Як стати хорошим дизайнером?

Щоб успішно працювати у сфері дизайну, необхідний розвинений естетичний смак, вміння добре малювати. Якщо ви не володієте вродженим відчуттям кольору та гармонії, то навряд чи у вас вийде стати затребуваним дизайнером без кропіткої роботи і вивчення згаданих областей. У цьому середовищі популярність заробляється талантом, вмінням створювати унікальні за своєю красою проєкти. Якщо ви відчуваєте, що будете здатні конкурувати в середовищі дизайнерів, варто почати навчання. Вступити до ВНЗ або закінчити спеціалізовані курси - рішення індивідуальне. Навчання триватиме від року до 4-5 років, але в результаті ви станете дипломованим грамотним професіоналом, придбаєте корисні знайомства, які допоможуть в подальшій роботі.

Курси 3D Max - варіант, який дозволить найбільш швидко на практиці опанувати спеціальність. Їх тривалість може варіюватися від декількох тижнів до місяців або навіть наближатися до року. Наприклад, в нашому навчальному центрі потрібно пройти цикл з кількох рівнів складності, щоб в результаті мати необхідну для входу в професію кількість навичок. Тим, хто вже володіє азами, може бути достатньо тільки майстер-класів.

Як стати дизайнером самостійно?

Нам знайомі випадки, коли люди без спеціалізованої підготовки володіли художнім смаком й інтуїтивним відчуттям правил роботи з малюнком. Якщо ви входите в їх число, можете вчитися і самостійно - потрібно читати спеціальну літературу, переглядати відео-уроки. Дизайнер зобов'язаний знати все про спектр оздоблювальних матеріалів, тонко відчувати зміни тенденцій в інтер'єрній моді.

Якщо зможете втриматися «на гребені хвилі», то опануння дизайнерського мистецтва не стане непосильним завданням. В описаній ситуації існує один мінус: у вас не буде диплому. Втім, сильне портфоліо і рекомендаційні листи вирішать цю проблему, адже скажуть про фахівця набагато красномовніше будь-яких документів державного зразка.

Як стати успішним?

Приготуйтеся до труднощів на стадіях виконання перших замовлень. Будьте максимально уважні. Створіть сайт, групу в соцмережах, придумайте систему бонусів для своїх клієнтів. Постійно старайтеся підвищити свою популярність, працюйте як з дрібними, так і з великими замовниками. Всього кілька років в такому режимі - і ви вже затребуваний високооплачуваний фахівець.

Запис на курси

Передзвонити ?