Курси ПК для пенсіонерів в Києві.

Сьогодні громадська активність та сучасність людина найчастіше встановлюється рівнем його комп’ютерної грамотності. Звичайно, Комп’ютерні курси, включаючи курси ПК для пенсіонерів, користуються все більшою популярністю серед громадян старшої вікової категорії. Людям, з великим життєвим досвідом, іноді буває досить складно проходити навчання в групах, що складаються з молоді. Коли людині пенсійного віку доводиться навчатися зі школярами та студентами, він часто відчуває дискомфорт чи зовсім припиняє відвідувати заняття. В Учбовому Центрі кожен охочий має можливість навчатися індивідуально чи в групі до 3 осіб свого віку.

Окрім цього, важливо також брати до уваги особливості системи освіти, котра існувала у другій половині XX століття і як висновок: шанований вік невпинно обмежують можливості швидкого опанування складної цифрової техніки. Наша команда бере до уваги всі ці особливості під час складення своєї програми занять.

Курси ПК для пенсіонерів у нашому Учбовому Центрі мають такі відмінності:

- навчання ведеться в більш спокійному темпі;
- пройдений матеріал часто повторюється для кращого закріплення знань;
- групи комплектуються виключно за віковим принципом.

Дотримання цих принципів приносить відмінні результати, бабусі та дідусі в оточенні ровесників набагато легше та швидше починають відчувати себе вільніше, згадують звичні для них радянські традиції роботи в колективі, зовсім не соромляться просити допомоги у складних ситуаціях, із радістю надають допомогу іншим слухачам. Таким чином, курси ПК для пенсіонерів проходять дуже ефективно та цікаво.

Першопочатковим етапом даного навчання є не вивчення основ, а забезпечення швидкого звикання до незнайомої термінології, подолання страху, котрий може бути викликаний незнайомою комп’ютерною технікою. Слухачі вивчають побудову комп’ютера, вчаться вмикати та вимикати цифрову апаратуру, опановують правила безпеки під час роботи з ПК. В нашому Учбовому Центрі ми застосовуємо особливу методику навчання для людей старшого віку, котра дозволяє прискорити процес отримання практичних навичок.

Багатий досвід проведення курсів для пенсіонерів на нашій території дозволяє із впевненістю заявити, що сучасні цифрові технології підкорюються абсолютно всім віковим категоріям. Люди, що вивчили комп’ютер, починають відчувати себе повноцінними членами інформаційної спільноти. Подібні заняття на сьогодні дуже популярні, і, як показує досвід, ще довго не втратять своєї активності.

Всі викладачі нашого Центру мають достойний досвід роботи з ПК та подібною віковою категорією, тому можете не сумніватися в їхній компетентності. Не бійтеся ставити питання чи звертатися до своїх наставників, якщо тема була пояснена Вам не до кінця зрозумілою термінологією: ми працюємо не на час, а на результат, тому допомагати своїм слухачам це наш обов’язок.

Не обмежуйте себе якимись віковими категоріями: наші спеціалісти допоможуть Вам стати просунутими користувачами ПК! До того ж, Ви будете мати в своїх ресурсах стільки інформації, що зможете консультувати своїх дітей та онуків.

Детальна інформація за курсом: Курси ПК для початківців.

На курсах.

 Курси ПК для пенсіонерів в Києві. Програма навчання.

Запис на курси

Передзвонити ?