Курси секретаря, офіс-менеджера - Онлайн курси

Перед проходженням курсу радимо визначитися, які обов'язки ви хочете виконувати на посаді секретаря. Від цього буде залежати програма навчання.

Наприклад, ви хочете отримати посаду офіс-менеджера. В його обов'язки входить організація відбувається роботи на території офісу, часом - координація цілих відділів. У вакансіях на офіс-менеджера вимагають знання іноземної мови.

Секретар-референт обов'язково присутній на всіх зустрічах з партнерами і нарадах. Він веде протоколи значущих ділових переговорів. Часом навіть виконує роль перекладача.

Особистий помічник займається плануванням для свого начальства, організовує всі телефонні переговори, ділові поїздки і зустрічі. Йому потрібно мати високу стійкість до стресів, комунікабельність, гнучкість. Також він веде всю кореспонденцію свого керівництва.

Ресепшіоніст приймає численні телефонні дзвінки і супроводжує відвідувачів, часто на ньому лежить відповідальність вирішувати, кого допускати до керівництва і в якому порядку.

Пропонуємо навчання на курсах секретарів в IT Столиці. Ми складемо індивідуальну програму під вашу мету, а також навчимо базовим навичкам для роботи:

  1. Специфіка діловодства, кадровий документообіг за допомогою автоматизованих комп'ютерних програм.
  2. Робота з комп'ютерною технікою.
  3. Психологія ділового спілкування.
  4. Ведення первинної ділової документації.

Посилання на програму навчання залишаємо тут: https://itstolytsa.ua/uk/kursy-ua/kursy-sekretariv/kursy-arkhivnoi-spravy.

Якщо ви цікавитеся курсами секретаря, тому що любите працювати з документами, а контакт з керівництвом, співробітниками, діловими партнерами хотіли б мінімізувати, пропонуємо навчання на курсах з основ архівної справи. На фахівцях з організації архівної справи тримається наш діловий інформаційний світ.

На курсі в IT Столиці студенти вивчать правила роботи з документацією, оформлення справ, внутрішнього опису документів справ, а також утилізації документів і їх передачі в архів підприємства. Архівні роботи автоматизуються за допомогою спеціального програмного забезпечення, тому в курсі є модуль, присвячений комп'ютерної грамотності.

Програма навчання за посиланням: https://itstolytsa.ua/uk/kursy-ua/kursy-sekretariv/kursy-arkhivnoi-spravy

Запис на курси

Передзвонити ?