Курси по ремонту ПК в Києві.

Вам необхідний ремонт чи налаштування комп’ютера та, при цьому, Ви бажаєте зекономити час та свій бюджет? Є вихід: не викликати додому дорогого майстра, а замість цього взяти рішення таких проблем у свої руки. Заняття з ремонту ПК в учбово – освітньому центрі навчать всім необхідним вмінням. Отримані у нас знання знадобляться кожній людині, котра хоч час від часу має справу з ПК. Вміння самостійно налаштовувати, ремонтувати, обслуговувати комп’ютери високо цінуються в сучасному світі і неважливо, чи  збирається людина працювати в даній галузі чи просто вирішила застосовувати досить корисні навички вдома. Курси ПК будуть першим ґрунтовним кроком в опануванні професії спеціаліста з технічної підтримки чи системного адміністрування комп’ютерної техніки.
Багато компаній в теперішній час активно впроваджують програму Helpdesk (Service Desk). Це служба, необхідна для організації технічної підтримки користувачів, що потребують рішення проблем з комп’ютерними програмами та апаратним забезпеченням. Спеціалісти з HelpDesk зобов’язані володіти навичками ефективного налаштування, ремонту ПК, захисту даних, їхнього відновлення, діагностики проблем та ремонту жорстких дисків. Якщо Ви прагнете стати незамінним спеціалістом, пройти повну програму ремонту ПК – саме те, що треба! Тут, в Центрі, викладачі навчать свої учнів проводити ремонт та діагностику жорстких дисків, модернізувати комп’ютери новими елементами, швидко та точно встановлювати причини несправностей та усувати їх.

РЕМОНТ ПК

Ми довіряємо проводити навчання своїх підопічних тільки досвідченим практикам, котрі, дійсно, знають свою справу та можуть розповісти про неї не тільки, виходячи з програми курсу, а спираючись на особистий багаж пережитого. Заняття проводяться у формі активного діалогу обох сторін. Ми намагатимемося знайти підхід до кожного, зробити так, аби жоден з наших учнів не лишав учбову аудиторію  з купою запитань та незрозумілого в голові. Ви можете обирати між індивідуальними та груповими курсами. Якщо Вас беруть сумніви з приводу групового варіанта, то можете не переживати – у нас групи маленькі, всього по три в кожній. До того ж, викладачі спрямовані приділити час для кожного з присутніх. Свій графік Ви плануєте самі – викладачі завжди допоможуть Вам. У нас заняття проводяться в будь – який день, не виключаючи суботу та неділю. Ви можете навчатися як у першій половині дня, так і в другій. Все залежить від Вашого побажання.

Учбовий Центр пропонує повний спектр навчальних курсів з роботи, налаштування та ремонту ПК. Після закінчення занять Ви отримаєте сертифікат нашого Центру, котрий суттєво підвищить шанси на вдале працевлаштування. Навчання з командою Центру – це унікальний шанс опанувати нову цікаву професію, підвищити свою цінність на ринку праці!

За даним посиланням Ви зможете ознайомитися з програмою курсу: Ремонт ПК

Запис на курси

Передзвонити ?