Курси AutoCAD для професіоналів в Києві.
Курси AutoCAD для професіоналів
призначені для освоєння можливостей автоматизації у процесах розробки проектної, конструкторської документації. Система AutoCAD була розроблена для створення креслень проектів найрізноманітніших проектів. Проектувати можна, як предмети інтер’єру (столи, крісла, стільчики та т.і.), так і механізми (креслення літаків, від простих болтів та гайок і до найскладніших деталей конструкцій). Також програма дозволяє розроблювати електричні схеми – макети. Курси засновуються на активному долученні учнів до учбового процесу із застосуванням у опануванні матеріалу якісних методичних матеріалів. Навчання відбувається у невимушеній творчій обстановці у зручний для кожного з учнів час.

Слухачі курсу зможуть познайомитися із прийомами практичного креслення, видами будівельних та інших креслень, а також багатьма іншими професійними аспектами даної спеціалізації. Кваліфіковані викладачі, що мають за плечима великий досвід практичної діяльності, розкажуть про всі можливості тримірної графіки, на практиці ознайомлять Вас із твердотілим моделюванням об’єктів.

ПРОФЕСІЙНЕ ВИВЧЕННЯ AUTOCAD

Пройшовши курси AutoCAD для професіоналів, Ви зможете самостійно розроблювати професійні креслення, проекти дизайн – макетів для кухонних та офісних меблів, а також предметів інтер’єру та багатьох інших речей. Для детального ознайомлення із навчальною програмою курсу Ви можете скористатися ось цим посиланням.

Закінчивши курс, випускники отримають сертифікат встановленого зразка та зможуть успішно працевлаштуватися. Спеціалісти можуть працювати в проектно – будівельних, торгових компаніях з продажу оздоблювальних матеріалів, дизайн – студіях, займати наступні посади: помічник дизайнера в групі дизайнерських розробок, художник – дизайнер, дизайнер – розробник.

Аби записатися на курси Вам слід підійти, безпосередньо, до відділу нашого Центру чи ж просто заповнити анкету на сайті. Також на сайті Ви знайдете інформацію про ціни, детальні плани учбових програм, інформацію про викладачів, відгуки наших випускників.

Відвідайте Учбово – освітній центр! Наші курси будуть Вам до смаку!

Ще статті за даним курсом: Безкоштовні курси Автокад.

Курси AutoCAD для професіоналів - Дадуть:

Курси AutoCAD для професіоналів Київ. Программа навчання

Запис на курси

Передзвонити ?