Тонкощі вивчення іноземної мови - Онлайн курси

Як вийти з нескінченного колеса "підтягнути мову" - забути вивчене - "підтягнути" - знову забути. Почнемо з психологічного питання.

Не вчіть мову, "щоб знати"

Якщо ви не побачите мету дії, то в мозку не виникне потреба, заради якої він захоче напружуватися, шукати і запам'ятовувати нову інформацію. Навіть якщо ви не хочете вивчитися на перекладача, поставте собі мету, яка буде стосуватися важливих сфер життя: взаємовідносин, розвитку суміжної діяльності, нових професійних можливостей.

Думаєте, фраза "мозок захоче напружуватися" - це просто красивий вислів? Ні, ми зараз буквально. Мозок людини влаштований так. Нейронні зв'язки в ньому формуються тільки в разі, якщо ви усвідомлюєте потребу в отриманні інформації. Якщо зв'язки, які відповідають за нову мову, не закріплюються, ви будете постійно "підтягувати" забуте.

Позбавтеся від хибних уявлень

  • Тільки в дошкільному віці можна добре вивчити мову.

Діти вчать мову зовсім не так, як дорослі. Вони швидше імітують слова, вимова - тому поповнити словниковий запас і застосувати правильний акцент їм дійсно легше. Але в більш дорослому віці ми можемо приступити до навчання більш усвідомлено, будувати логічні зв'язки, а не просто повторювати.

  • Існує правильна техніка навчання.

Для кожного є свій спосіб вивчення мови. Не намагайтеся виписати всі слова на листочок, щоб вони "були перед очима", якщо вони просто напросто розпливаються, коли ви намагаєтеся їх вчити. Можливо, ваш спосіб - записати фрази і їх визначення на диктофон, регулярно прослуховуючи і запам'ятовуючи таким чином.

Насправді міфів про вивченні мов більше, ніж самих мов. Повертайтеся до першого пункту, як до основи. Просто тримайте в голові мету, щоб мозок активно працював, і в процесі навчання критично оцінюйте ефект застосовуваних методів.
Влаштовуйте комплексні "тренування"

Є чотири основних вміння, які однаково важливі при вивченні мови:

  1. читання,
  2. розуміння усного мовлення,
  3. письмо,
  4. говоріння.

Звичайно, якщо у вас вже є певний рівень мови, потрібно проходити навчання з нахилом на той навик, який розвинений найменше. Особливо популярні курси з акцентом на говорінні, яке, як правило, набагато слабше інших навичок у більшості учнів.

У нашому навчальному центрі ви можете вибрати курс як загальної, так і окремої спрямованості з більш ніж 32 мов. Посилання на програми навчання ось: https://itstolytsa.ua/uk/kursy-ua/movni-kursy.

Запис на курси

Передзвонити ?