Поліна закінчила англо – турецький факультет Харківського педагогічного університету, за спеціальністю викладач англійської та турецької мов. Поліна спеціалізується на викладанні турецької мови слухачам курсів вже понад п’ять років. Кількість вдячних випускників, навчених Поліною, постійно зростає. Більшість з них успішно навчаються за кордоном, переїхали на ПМП, подорожують світом, застосовуючи отримані на курсах знання.

Завдяки викладацькому досвіду та майстерності Поліни, на її заняттях вивчення турецької стане для слухачів захоплюючим та доступним. Викладач самостійно розробляє та удосконалює програму навчання слухачів турецькій мові. Вона підбирає такі матеріали для навчання, котрі допомагають слухачам за короткий термін оволодіти основними навичками розмовної мови, отримати основні знання граматики турецької мови. Поліна застосовує тільки аутентичні матеріали.

Завдяки частим поїздкам за кордон та спілкуванню з носіями мови. Поліна змогла оволодіти саме живою турецькою мовою, а не варіантом, що вивчається у ВНЗах. Цей викладач дасть Вам ефективну практику усної мови, проведе розмовні клуби для обробки вимови та освоєння прийомів побудови фраз.

Запис на курси

Передзвонити ?