Світлана – філолог з вищою педагогічною освітою. Вона закінчила Університет славістики та міжнародних відносин в Києві, спрямування – сербська та англійська мова. Світлана має досвід навчання студентів англійській та сербській мовам, вона є співавтором декількох навчальних посібників.

Успішно застосовуючи комунікативну методику викладання, цей педагог навчає слухачів всіх вікових категорій вже понад дев’ять років.

На заняттях зі Світланою Ви отримаєте міцні знання завдяки застосуванню комплексу ефективних навчальних програм. Кваліфікація викладача – ожин з факторів, що встановлює ефективність навчання. Світлана має достатній досвід, аби із впевненістю давати гарантію успішного вивчення мови для слухачів з найрізноманітнішими вимогами до навчання.

Викладач переходить до навчання слухачів тільки після встановлення індивідуальних особливостей та побажань кожного з них, адже саме на цю інформацію вона спирається під час складання програми занять.

Зі Світланою Ви вивчите програму, здобудете багатий словниковий запас, вміння спілкуватися та думати сербською мовою так само легко, як рідною.

Запис на курси

Передзвонити ?