Викладач з вищою інженерно – будівельною освітою, працює в галузі будівництва та знає спеціальність «зсередини». Окрім багажу теоретичних знань має цінні навички, свої напрацювання, котрими з радістю ділиться з учнями курсів.
Інна досконало володіє складенням кошторисів з будівництва, має великий досвід підготовки кошторисів водопроводу, земляних, дорожніх робіт, електричних та газових магістралей.

Також має досвід проведення переговорів та затвердження кошторисів з інвесторами, підготовки та оформлення договорів з підрядниками, замовниками.
Професійний кошторисник поєднує в собі знання будівельника та бухгалтера. Такий спеціаліст повинен допомагати будівельникам не просто мінімізувати витрати, але й уникнути проблем, що виникають у процесі роботи.

Формування будівельних кошторисів – один з найважливіших етапів будівництва, адже будь - який проект має у своєму складі кошторисну частину. Ця частина несе в собі інформацію про всі витрати на будівництво, від вартості будівельних матеріалів до підключення побудованих приміщень до різноманітних комунікацій.
Курси кошторисників, що проводить Інна, проходять у формі невимушеного діалогу досвідченого користувача програми та слухачів.

Запис на курси

Передзвонити ?