Яна – викладач, філолог, перекладач, лінгвіст. Закінчила Київський інститут імені Т. Шевченка, філологічний факультет за спеціальністю чеська, українська мова та література.

Вона застосовує методичні посібники, розроблені нею на основі останніх напрацювань у галузі освіти. Її програма навчання поєднує в собі велику кількість практичних вправ, цікаву подачу слухачам теоретичного матеріалу, цікаві та якісні методичні посібники.

Перевага занять з Яною в тому, що її метод навчання передбачає індивідуальний підхід, взяття до уваги особливостей кожного учня.

Яна Вам переступити мовний бар’єр легко, з перших занять Ви будете практикуватися в розмовній мові, будувати речення, складати діалоги. Комунікативна методика, що застосовується цим викладачем, завжди дає відмінний результат навчання, адже вона однаково добре підходить для різних категорій учнів.

Викладач допоможе Вам освоїти правильну вимову, надасть можливість пірнути в мовний осередок для більшої ефективності навчання, прищепить любов до чеської мови.

Запис на курси

Передзвонити ?