Любов - Болгарська

Любов викладає болгарську мову досить тривалий час. За роки роботи викладачем вона успішно навчила багатьох людей та продовжує це робити. Вивчення болгарської мови для жителів України відбувається досить легко, адже відноситься він до слов’янської мовної сім’ї. для письма використовується та ж кирилиця.

Успіх навчання в більшості залежить від майстерності викладача. Любов – професіонал, спеціаліст лінгвістичної галузі, практикуючий тренер з вивчення болгарської мови. Цей викладач проводить як індивідуальні заняття, так і групові заняття. Займаючись з нею, Ви отримаєте знання лінгвістичного, краєзнавчого та історичного характеру. Викладач навчить Вас з легкістю розмовляти, читати, писати тексти болгарською мовою.

У процесі навчання Любов орієнтується на Ваші потреби, вона зможе навчити будь – кого, як новачка, так і учня з початковими знаннями.

Індивідуальний підхід – основа занять з Любов'ю. Досвідчений викладач, що пройшов стажування за кордоном, забезпечить Вам максимально швидке та успішне навчання.

Запис на курси

Передзвонити ?