Курси Joomla для початківців в Києві.

Система керування сайтами Joomla використовується безкоштовно, вона розповсюджується по ліцензії GNU. До даної системи легко та швидко пристосовуються різноманітні розширення і це дозволяє створювати в ній сайти, як найпростіші, так і більш складніші. Для Joomla існує понад п’ять тисяч безкоштовних та платних розширень.  Це різноманітні форуми, системи зворотного зв’язку та реєстрації користувачів, мультимовні сайти та інше, що дозволяє надавати сайтам необхідну функціональність. Професійні програмісти розвивають цю програму протягом шести років, шляхом цього система стає більш популярнішою. За її допомогою користувачі швидко вирішують проблеми, що виникли, отримують відповіді на питання.

Для того, аби почати створювати повнофункціональні сайти на цій платформі, досить буде отримати базові знання HTML. Найпростіші сайти можна створювати і зовсім, не маючи знань в даній галузі. Сама Joomla будується за блочно – модульним принципом, таким чином, прибираючи та додаючи блоки та модулі, можна керувати ї зовнішнім виглядом та функціональністю. Це зручно та для кращого сприйняття, і для самостійної модифікації структури сайтів. Застосовуючи багато безкоштовних шаблонів, можна легко модифікувати існуючі сайти та створювати нові унікальні сайти.

Дані курси Joomla для початківців в Учбовому Центрі складені для тих, хто бажає навчатися швидко створювати та адмініструвати власні сайти, портали, інтернет – магазини, при цьому, не даючись в труднощі та тонкості верстання чи веб – програмування. Наш курс дасть Вам весь необхідний багаж знань.

Детальніше про програму курсу.

Закінчивши курси Joomla для початківців, наші учні отримають можливість:

- легко застосовувати знання на практиці, адже у процесі навчання вони будуть тренуватися самостійно створювати сайти;
- працювати впевнено та швидко в цій системі, адже у них вже будуть практичні навички завдяки викладачам.

Програма в нашому Учбовому Центрі сформована таким чином, що вивчення відбувається від простого до складного, з великою кількістю прикладів та практичних задач. Навчання починається зі створення простого сайту, що має найпростішу функціональність та потім закінчується створенням повнофункціональних порталів для новин з продуманою системою реєстрації користувачів, наявністю форуму.

Курси Joomla для початківців дасть всі необхідні знання, котрі допоможуть самостійно створити сайт, налаштувати його відповідно до вимог, що висуваються до нього. Ви чудово будете орієнтуватися в його пристрої, зможете легко допрацювати його в будь – який момент.

Ще статті за курсом: Курси Joomla учбовий курс.

Курси Joomla для початківців - Дадуть:

 Курси Joomla для початківців в Києві.

Запис на курси

Передзвонити ?