Базовий курс Excel в Києві.

Офісні програми родини Microsoft Office – найпопулярніший набір електронних інструментів, незамінних під час автоматизації обробки документів різноманітного призначення та рівня складності. Базовий курс Excel призначений для якісного опанування слухачами програми Microsoft Office, котрий сьогодні фактично є стандартом серед інших комп’ютерних програм, що застосовуються для роботи з електронними таблицями та даними.

Програма курсів орієнтована на слухачів, що мають міцні навички роботи з операційною системою Microsoft Windows. На заняттях в Учбово – освітньому центрі будуть вивчатися всі базові основи застосування даної системи, термінологія, налаштування інтерфейсу, правила створення та редагування таблиць. Детальніше можна ознайомитися з програмою курсу - ось тут.

Багато часу буде приділено вивченню можливостей програми у питаннях виконання математичних розрахунків, побудови діаграм та графіків. Базовий курс Excel в нашому Учбовому Центрі дає Вам відмінний старт для побудови блискучої кар’єри. Ви завжди будете затребувані на ринку праці, адже без даної програми зараз не обходиться жодна компанія, незалежно від роду діяльності.

Пройшовши базовий курс excel, наші клієнти навчаться:

- створити таблиці, графіки та діаграми;
- форматувати стовпчики, комірки;
- вводити, змінювати, видаляти та приховувати облікові записи;
- консолідувати дані;
- розподіляти інформацію за зв’язаним листам;
- багатьом іншим операціям, котрі будуть дуже полегшувати роботу з великими обсягами інформації та складними підрахунками.

Ця програма буде незамінною для будь – якої соціально активної людини. В наш час без навичок роботи в даному ресурсі просто не обійтися. Не думайте, що Вам це може ніколи не знадобитися: по – перше, навряд чи, а по – друге, озброєними знаннями слід бути завжди. Закінчивши Базовий курс Excel, та, успішно склавши обов’язкове тестування, що необхідне для об’єктивної оцінки рівня знань кожного учня, відбувається процедура видачі відповідного документа, котрий буде засвідчувати про те, що Ви – сертифікований спеціаліст, вміючий працювати в даній програмі.

Окрім теорії в програму курсу входить виконання практичних задач та практичних завдань. Всі наші учні навчаються відповідно графіка, котрий вони формують самі. Якщо Ви – людина дуже зайнята, але охоча отримати нові знання сповна, то Вам буде корисно знати, що наші викладачі навчають навіть на вихідних днях і не тільки в денний час, але також і в вечірній. До встановлених цін ми завжди прикріплюємо спеціальні акції. Навчання допустиме не тільки на груповій основі, але й на індивідуальній.

Не лишайте себе можливості стати освіченіше та краще! До того ж, де б Ви не працювали – володіння роботою в Excel завжди цінується керівництвом. І цілком може привести Вас до підвищення кар’єрною драбиною, тому не втрачайте такої можливості!

Ще статті за курсом: MS Excel 2013 просунутий курс.

На наших курсах.

Базовий курс Excel в Києві.

Запис на курси

Передзвонити ?