Autocad 2010 учбовий курс в Києві.

Autocad 2010 учбовий курс в Учбовому Центрі орієнтований на користувачів, що вже мають досвід роботи на ПК та прагнуть опанувати спеціалізовану систему двомірного та 3D моделювання. Під час навчання слухачі вивчать весь функціонал пакету AutoCAD, котрий був розроблений спеціально для рішення подібних задач.

Учбова програма курсу AutoCAD передбачає опанування всіх можливостей успішної автоматизації процесу, розробки конструкторської та проектної документації. В межах учбового процесу слухачі зможуть придбати навички застосування основних інструментів проектування, навчитися грамотному та швидкому створенню креслень виробів, що проектуються, відповідно до існуючих вимог; підготовці до їхнього роздрукування. Про програму Центра можна детальніше дізнатися ось за цим посиланням.
Autocad 2010 учбовий курс відбувається в умовах активної взаємодії практикуючих викладачів зі слухачами. Приміщення, в котрих проходить навчання, оснащені сучасним обладнанням, встановлено програмне забезпечення останніх версій. Наша команда потурбувалася про те, аби кожному підопічному було зручно та затишно під час заняття.

Преподаватели имеют высокую квалификацию и большой опыт практической работы. Размер групп минимален, всего три человека, что позволяет слушателям напрямую контактировать с педагогом, гораздо легче обратиться к нему за советом, помощью в случае недопонимания материала. Мы всегда предлагаем возможность индивидуального обучения. Вы можете выбрать то, что Вам по душе.

УЧБОВИЙ ЦЕНТР

Занятия проводяться зранку, вдень та ввечері, існують групи вихідного дня для тих, чий графік в робочі дні не дозволяє відвідувати заняття. Все зводиться до того, що Ви самі формуєте режим, згідно котрого будете навчатися та погоджуєте його зі своїм наставником, тим самим, уникаючи всіляких моментів, котрі можуть завадити Вашій присутності на занятті.

Після закінчення всі випускники, що пройшли атестацію, отримають ліцензовані сертифікати, що підтверджують рівень їхньої кваліфікації. 
Autocad 2010 учебный курс дозволить Вам самостійно підготовлювати електронні версії конструкторських документів, шаблони креслень, користуватися власними та існуючими блоками, роздруковувати креслення. Знання таких інструментів системи, як інструментальні палітри, об’єкти – таблиці та інше, суттєво спростить креслярські процеси.

Оновлений Диспетчер підшивок допоможе в роботі зі всім комплектом креслень. Пройшовши наш курс, Ви зможете без особливих труднощів перейти від задумів, безпосередньо, до створення креслення до розробки комплекту проектних документів. Знання, отримані в Учбово – освітньому центрі, допоможуть інженерам, дизайнерам, архітекторам, студентам технічних спеціальностей максимально ефективно виконувати проектні задачі будь – якої складності.

Ще інформація за курсом: Курси AutoCAD - базовий курс.

Autocad 2010 учбовий курс - Дає:

Autocad 2010 учбовий курс в києві. Програма навчання

Запис на курси

Передзвонити ?