Ігор - Програміст

Ми пропонуємо Вам навчатися у досвідченого фахівця, який бере під свою опіку клієнтів вже більш як три роки. Ігор – це той викладач, який вміє побудувати матеріал курсів відповідно до вимог кожного свого клієнта, вміло використовує теорію, різноманітні приклади й кейси.
Перш ніж приступити до безпосередньої роботи з учнями, він оцінює рівень підготовки й специфіку. Ігор вміє налаштувати до себе підопічних і зробити так, щоб вони відчували себе в його присутності вільно.
Має вищу освіту, а також диплом комп'ютерної академії ШАГ у напрямку Розробка ПО.

Інструменти та навички фахівця:

• Для ефективного вирішення щоденних завдань Ігор активно застосовує у своїй практиці такі інструменти: PHPStorm, Open Server, xampp, Notepad ++.
• Також прекрасно знайомий з такими інструментами, як: NetBeans, Visual Studio, Intellij Idea, SharpDevelop, brackets, sublime text.
• Ігор має досвід web-розробки. Він досконало володіє мовою програмування PHP, а також мовою гіпертекстової розмітки HTML і каскадними таблицями стилів CSS.
• Незважаючи на те, що основним напрямком фахівця є саме бізнес-процеси, він добре знає такі мови, як: JavaScript, C ++, C #, Java.
• Крім цього, має хороші знання баз даних MySQL, зокрема, написав свій клас для роботи з БД (PDO Wrapper), який виклав на github під ліцензією MIT.
• У своїй практиці фахівець використовує фреймворки Laravel, Yii2, CodeIgniter і шаблонізатор Blade, Twig. Має досвід розгортання додатків на Node.js, а також знайомий з веб-сервером Apache і Nginx і препроцесорів SASS/SCSS і LESS.
• JavaScript-бібліотеки з якими Ігор працював – jQuery і Vue.js.
• Спеціаліст знайомий з такими операційними системами, як: linux lite (ubuntu), Windows XP / 7/8 / 8.1.10.

Також є досвід викладацької діяльності. Спеціаліст проводить очні та дистанційні заняття.
При навчанні клієнтів Ігор спирається на програму, а також впроваджує методику практичного застосування знань, він вміє легко визначати слабкі сторони кожного учня й ефективно заповнювати прогалини в знаннях.
Має ряд завершених проектів. Наприклад, кілька сайтів на базі CMS Joomla, Wordpress і Grav; є самопис, проекти на базі фреймворків laravel, yii2. Кілька зверстаних адаптивних сторінок Landing Page.

На сьогодні Ігор займається замовленнями, має постійних клієнтів. Крім цього, фахівець займається розробкою власних проектів.
У своїй роботі Ігор незмінно дотримується ключового принципу – акцент на практику. Він застосовує всі основні форми подачі та подальшого закріплення матеріалу: лекції (мінімум), відповіді на питання, дискусії, виконання вправ, індивідуальна робота учнів.
Сьогодні Ігор – це не тільки фахівець Навчального Центру, а й виконавець ряду проектів, за якими до нього систематично звертаються. Крім цього, він має досвід роботи координатором впровадження нових технологічних процесів, а також системним аналітиком.

Запис на курси

Передзвонити ?