Юлія – досвідчений викладач, котрий постійно спілкується з носіями мови. Частин її роботи проходить в Угорщині, що безсумнівно допомагає їй у спілкуванні слухачів.

На своїх заняттях Юлія застосовує методику вивчення мови, в основі котрої лежить принцип вивчення рідної мови з дитинства. Під час таких занять учні у невимушеній манері тренуються розмовляти мовою, котра вивчається. Метод дозволяє відпрацювати відразу чотири навички: письмо, читання, сприйняття на слух, спілкування. Найбільший акцент доводиться на розмовну мову. Пройшовши повний курс з Юлією, Ви будете досить легко використовувати мову в житті вже в перший час після закінчення навчання. Надалі, практикуючись, Ви зможете дійсно спілкуватися з носіями мови так легко, ніби це Ваша рідна мова.

Для Юлії, як для викладача, дуже важливі грамотно складені плани занять, до котрих входять відповідні тренування. Вона піклується про грамотне формування програми навчання, що дозволяє з найбільшою ефективністю освоювати слова, правила побудови речень, принципи словотворення мови, що вивчається.

Юлія дотримується методики «іноземна, як рідна», котра допомагає їй вибудовувати заняття правильно, тим самим, домагаючись максимальної ефективності навчання.

Запис на курси

Передзвонити ?