Валерія - Голландська

Викладач з досвідом, високим рівнем кваліфікації та безсумнівним талантом вивчення мови. Валерія пояснює так просто та зрозуміло, що погано вивчити мову під її керівництвом просто неможливо!

На її заняттях Ви проникнетеся впевненістю, бажанням говорити цією мовою знову та знову.

Голландська дуже схожа з німецькою. Саме тому її так легко вивчати тим, хто вже володіє німецькою мовою чи хоча б має певні початкові знання. Про цю мову кажуть, що вона поєднує в собі простоту англійської та логіку німецької. А заняття з вивчення голландської, котрі проводить Валерія, поєднують лаконічну теорію та корисні, ефективні вправи. Знайомити учнів з голландською викладач починає із освоєння правил читання, особлива увага при цьому приділяється буквосполученням.

Вивчення будь – якої мови пов’язане з великою працелюбністю та добросовісністю. Це завдання здаватиметься легким з таким досвідченим викладачем, як Валерія. Виконуйте завдання, котрі вона пропонує, багато практикуйтеся та через невеликий проміжок часу Ви зможете користуватися вивченою мовою в повсякденному житті. Для Вас це буде так само легко, як використання рідної мови. Докладіть зусиль – і все відмінно вийде!

Запис на курси

Передзвонити ?