Наталія - Німецька

Наталія закінчила педагогічний університет імені Драгоманова за спеціальністю викладача німецької мови. Вона вже понад 5 років працює перекладачем німецької, викладає німецьку мову в групах та індивідуально.

Курс німецької, котрий викладає Наталія, в основному орієнтований на практичне освоєння мови. Вона застосовує якісні та нові методики викладання, вивчати мов на її заняттях легко та цікаво. На її заняттях панує дружня обстановка, вивчення орфографії та фонетики проходить за грамотними та дієвими методиками, що гарантують тільки відмінний результат.

Практика – основа вивчення мови, на думку цього викладача. Наталія допоможе слухачам подолати будь – які бар’єри, мінімізує акцент. Ви легко почнете спілкуватися німецькою, у тому числі, з носіями мови. Початковий рівень підготовки учнів для Марини неважливий, вона завжди турбується про те, аби слухачі навчалися якісно, з комфортом та максимальною користю.

Заняття з Наталією стануть для Вас не просто спілкуванням, а можливістю зануритися у світ Німеччини, її культури, самобутньої історії. Ви полюбите цю країну так само, як любить Марина.

Запис на курси

Передзвонити ?