Любов пройшла дворічну програму з фінської мови за Києво – Могилянської академії.

Також вона відвідувала фінські студії К. Тищенко в Київському університеті. Протягом чотирьох років проживала у Гельсінкі, де працювала в освітніх та комерційних організаціях. Це досвід дозволив викладачеві удосконалити письмову та усну норми фінської мови.

Любов має багатий досвід викладання фінської мови дітям та дорослим. Крім того, Любов займається перекладами документів найрізноманітніших напрямів російською (українською) та навпаки.

Успішно вивчити фінську мову з цим викладачем не складе труднощів. Любов допоможе всім, хто має тверду впевненість в своїх силах та бажання вивчити фінську мову. З першого ж заняття з цим викладачем Ви зможете вжити перші спроби розмови фінською.

Крок за кроком просуваючись до мети разом з Вами, Любов прищепить Вам любов до Фінляндії, навчить правильній вимові, дасть знання про особливості граматичної структури мови, потурбується про аудіальне орієнтування. З Любов’ю Ви без особливих зусиль подолаєте мовний бар’єр та найближчим часом освоїте фінську мову досконало.

Запис на курси

Передзвонити ?