Ганна - Китайська

Ганна – викладач китайської в Навчальному Центрі, що володіє багаторічним практичним досвідом спілкування з носіями мови.
Ганна з відзнакою закінчила Харківський національний автомобільно-дорожній університет у 2006 році та отримала диплом за спеціальністю «Менеджмент підприємства», а також свідоцтво перекладача-референта з англійської мови.
Відразу після університету влаштувалася на посаду менеджера із зовнішньоекономічної діяльності в Києві, де працювала до 2011 року.
У 2011 році переїхала в місто Ханчжоу в Китай, де продовжила свою кар'єру як фахівець із зовнішньоекономічної діяльності.

У 2012 році Ганна отримала стипендію в Китаї в Чжецзянському торгово-промисловому університеті за спеціальністю «Ділова китайська мова» і успішно закінчила його. За час життя в Китаї поєднувала роботу менеджера із зовнішньоекономічної діяльності та навчання китайських студентів російській і англійській мові. Її викладацький досвід дозволяє знайти підхід навіть до найскладніших учнів. Комунікативна методика навчання ефективно руйнує мовний бар'єр, внаслідок чого студенти починають розмовляти іноземною мовою вже після перших кількох занять.

Склала міжнародний кваліфікаційний іспит і отримала сертифікат HSK 6 рівня – це максимально високий рівень знання і розуміння китайської мови для іноземців.
2016 рік – повернулася в Україну, влаштувалася на посаду менеджера з логістики в міжнародну китайську компанію, де пропрацювала до 2018.
За роки навчання і роботи в Китаї Ганна придбала багату практику спілкування з носіями мови, тому зуміє поставити своїм учням правильну вимову. Після занять на курсах китайської мови у Ганни студенти зможуть розмовляти з іноземцями так, що ті будуть їх розуміти.
Крім викладацької діяльності Ганна займається усними та письмовими перекладами, дає консультації, а також викладає китайську в дитячих будинках на волонтерських засадах.

Запис на курси

Передзвонити ?