Цей викладач має великий досвід роботи. Її глибокі знання дозволяють навчати слухачів всіх вікових категорій з будь - якими вимогами до кінцевого результату занять.

Катерина застосовує унікальну, надзвичайно ефективну методику викладання румунської мови. Аби успішно навчати слухачів вона використовує останні розробки у галузі освіти. Перероблюючи програми курсів, котрі вже є в наявності, Катерина покращує їх, вносить свої редагування, свій досвід та авторські напрацювання.

Викладач румунської мови допоможе прибрати мовні бар’єри, котрі часто провокують труднощі у вивченні мов, викликають непорозуміння, а іноді навіть конфлікти.

Катерина розкриє Ваш потенціал, допоможе розкрити талант, що в подальшому стане у нагоді під час працевлаштування на престижну посаду.

Програма курсу, котру використовує цей викладач, має виражений комунікативний характер. Починаючи від азів румунської мови, Катерина крок за кроком приведе Вас до глибоких знань та необмежених можливостей.

Граматика, котра зазвичай не викликає особливого інтересу у слухачів, на заняттях Катерини викладається у захоплюючій формі. Викладач розглядає її виключно у якості засобу на шляху реалізації здатності спілкуватися.

Запис на курси

Передзвонити ?