Наталя - Іврит

Викладач з івриту Наталя швидко й ефективно навчить основ цієї складної мови.
Вирішити це завдання їй допомагає розмовна практика, отримана в результаті довгих років спілкування з носіями мови.
У 1997 році закінчила медичне училище в Умані. Отримала кваліфікацію лікаря-фельдшера. Останні дев'ять років жила в Ізраїлі, завдяки чому відмінно знає іврит.
Повне занурення в мовне середовище й асиміляція в чужій країні відточили мовні навички Наталії. Тому вона вільно розмовляє івритом і розуміє його.
Наталя – досвідчений фахівець з багатим практичним досвідом. Вона не тільки навчає людей, але займається перекладами з івриту.

Наталя – доброзичлива людина, яка може знайти підхід до будь-якого студента. Її викладацькі якості й авторська методика прибирають можливий мовний бар'єр й полегшують перші кроки в освоєнні івриту.

Комунікативна методика передбачає спілкування виключно мовою, що вивчається, без використання російської, української чи англійської як допоміжної. Вона стимулює бажання збільшити словниковий запас, вносить в заняття здоровий азарт і цікавість, а також тренує мовні навички учня.

Іврит дуже відрізняється від інших мов, у нього особливе звучання і складне письмо. Наталя допоможе виробити правильну вимову, вивчити консонантне письмо та набути навички читання справа наліво. Її викладацький талант зробить навіть проблемні питання навчання легкими й цікавими для студентів. Після курсів базового та поглибленого рівня Ви будете знати алфавіт, освоїте базову лексику і виробите вимову, навчитеся розпізнавати мову на слух. Це допоможе тим, хто зібрався в подорож або готується до переїзду в Ізраїль.

Запис на курси

Передзвонити ?