Валентина закінчила факультет іноземної філології Луганського національного університету, ставши спеціалістом з англійської та японської мов. Вона має багатий досвід викладання та спілкування в мовному осередку. Валентина має власні напрацювання в галузі вивчення японської, є автором декількох учбових методичних матеріалів.

В арсеналі викладач \ багато якісних відеоматеріалів та аудіозаписів, книг, що допомагають у навчанні слухачів. Валентина застосовує комунікативний принцип проведення занять. Слухачі з першого заняття говорять між собою виключно японською, що суттєво прискорює та спрощує запам’ятовування нових слів.

Викладач має можливість частого спілкування з носіями мови. Вона навчить Вас не книжному варіанту японської, а живому, котрий застосовується в мовному осередку. Досвід викладання показує, що досить часто перепоною для повноцінного вивчення мови виявляється мовний бар’єр. З Валентиною цей аспект не буде Вас турбувати, адже, цей бар’єр Ви подолаєте легко та назавжди вже на перших заняттях.

Цей досвід викладач за короткий термін навчить Вас японській на високому рівні.

Запис на курси

Передзвонити ?