Антоніна – високоосвічений викладач, лінгвіст, автор мовних методик та методичних посібників. Вона спеціалізується на навчанні слухачів болгарській мові з акцентом на розмовну мову. Оскільки останнім часом зростає інтерес українських туристів до Болгарії, її курс стає все більше популярним. Заняття, котрі проводить Антоніна, дозволяють не просто вивчити мову, але й познайомитися з особливостями, побутом та звичаями болгарського народу. Відвідуючи їх, Ви зможете «зсередини» пізнати цю самобутню культуру.

Вивчення болгарської мови не здасться  досить складним, адже вона, як і українська, використовує кирилицю.

Антоніна навчить Вас застосовувати основні граматичні структури, познайомить з суспільними, економічними та культурними реаліями країни. Завдяки цьому Ви зможете комфортно та швидко адаптуватися до мовного осередку. Авторська програма Антоніни зачіпає всі основні аспекти вивчення мови: граматику, фонетику, практику мови, читання, аудіювання. Ви пройдете навчання легко завдяки досвіду та майстерності викладача.

Незалежно від рівня знання мови, після занять Ви зможете розмовляти болгарською так, ніби вона є для вас другою рідною мовою. Це полегшить та зробить більш цікавішим подорожі, співпрацю з іноземними партнерами, розширить кругозір.

Запис на курси

Передзвонити ?