Учбовий курс windows 7 в Києві.
Учбовий курс Windows 7, пропонований нашим Учбовим Центром, орієнтований як на початківців, так і на просунутих користувачів, розробників, а також інженерів. Заняття у нас ведуть практикуючі спеціалісти, з багаторічним досвідом роботи в даній галузі. Під час навчання Ви зможете не просто опанувати теорію, вивчити терміни, але й міцно закріпити всі нові знання на практиці. Пам’ятайте, що викладачі в кінці кожного заняття будуть давати Вам завдання, котрі слід буде виконувати та демонструвати на початку кожного наступного.
Заняття в нашому центрі проходять в комфортних аудиторіях, де клієнти завжди зможуть вивчити матеріал за невимушеної, дружньої обстановки. Також для зручності відвідувачів у нашому Центрі проводяться вебінари, що дозволяють всім охочим побачити, почути та взяти участь у живому діалозі з талановитим майстром, а також з іншими слухачами. Ви отримаєте всі знання в повному обсязі. Ми забезпечуємо своїх учнів хорошим технічним обладнанням.

Курс Windows 7

Учбовий курс windows 7 в Центрі допоможе Вам підвищити свою кваліфікацію, стати незамінним на роботі, привабливим та бажаним для роботодавців. Крім того, після навчання у нас Ви отримаєте сертифікат, що підтверджує успішне проходження курсу. Наша команда пропонує своїм учням індивідуально підібрати графік навчання. Вони самі можуть обирати, коли їм буде зручно відвідувати заняття. А ті, у свою чергу, приходять зранку, вдень, ввечері; в робочі та вихідні дні, індивідуально чи в групах.
Детальний опис учбової програми курсу, ціни та іншу інформацію можна знайти на сайті Учбово – освітнього центру. Для запису на курси слід просто заповнити невелику анкету, наш співробітник зв’яжеться з Вами для уточнення деталей.

За даним посланням Ви зможете ознайомитися з програмою курсу: Windows 7

Запис на курси

Передзвонити ?