Навчання веб дизайну для початківців в Києві.

Кількість сайтів в Інтернеті невпинно зростає, відповідно, зростає і попит на майстрів у галузі web – дизайну. Це цілком нормально, адже сучасні користувачі вже звикли шукати інформацію, вибирати необхідні товари та послуги, і навіть здійснювати покупки через мережу. Тепер кожна компанія потребує створення власного інтернет – ресурсу. Хороший спеціаліст з web – дизайну може влаштуватися на роботу у численні рекламні агентства, форми зі створення та просунення сайтів, IT – відділи великих компаній чи почати заробляти на самостійному створенні сайтів чи фрілансі.

Наше навчання веб – дизайну для початківців дає всі необхідні знання, озброївшись котрими кожен охочий зможе почати створювати базові сайти. Учбовий Центр познайомить Вас із HTML та CSS. Мова HTML – стандартна мова, що застосовується для розмітки документів в Інтернет, за її допомогою задається правильна структура ресурсу, вона незмінна, але при цьому досить проста у застосуванні. Для відповідного оформлення сторінок, надання їм необхідного виду застосовуються CSS або каскадні таблиці стилів. Також, наші учні опанують блокове верстання, роботу з формами, зображеннями.

Навчання веб – дизайну для початківців в Учбовому Центрі допоможе нашим клієнтам опанувати основи мови JavaScript, що застосовується для створення інтерактивних сторінок та сайтів. Вони зможуть створювати прості сценарії для сайтів. Ми навчимо їх обирати домен та хостинг, прийомам підтримки та розкручування сайту в мережі Інтернет після розміщення. Більш детальніше в нашій програмі курсу - ось тут.

Курси веб - дизайну

Під час навчання буде проведено багато практичних завдань. Ви зможете створити свій базовий працюючий сайт. Заняття нададуть практикуючим спеціалістам можливість оновити свої знання, систематизувати їх та доповнити новою інформацією. Новачки ж, винесуть для себе масу корисного, окрім знань можна отримати початковий досвід роботи, що дозволяє легко почати заробляти та робити набагато менше колишніх помилок.

Також, наш Учбовий Центр пропонує навчання за спрямуванням web – програмування, PHP, розкручування сайтів, SEO та Joomla для тих, хто серйозно хоче поглибити свої знання, розширити галузь діяльності та збільшити затребуваність на трудовому ринку.

Ми за маємося зі своїми учнями сім днів на тиждень. Проходити програму можна сам на сам зі своїм наставником чи у компанії ще дух учнів, тим самим, здобуваючи нові знайомства. Навчання відбувається в аудиторіях, що повністю підготовлені до навчання. Окрім практичних робіт на вас очікують завдання для домашнього виконання. Ці завдання обов’язкові, бо вони будуть перевірені викладачем. Після закінчення всі слухачі складуть спеціальний тест на встановлення своїх знань та після його успішної здачі отримають спеціальний сертифікат. Наш колектив турбується про своїх клієнтів, тому встановлює спеціальні акції на курси. Якщо Ви візьмете в них участь, то зможете зекономити свої фінанси.

Учбовий Центр навчить Вас якісному веб – дизайну!

Ще статті за курсом: Курси веб дизайну з працевлаштуванням.

Навчання веб дизайну для початківців - Дадуть

Навчання веб дизайну для початківців в Києві. Програма навчання.

Запис на курси

Передзвонити ?