Навчальні комп'ютерні курси в Києві.

Здатність грамотно, ефективно користуватися комп’ютером сьогодні – першочергова необхідність, адже це пропуск до області цифрових технологій, базова вимога за прийняття на будь – яку посаду. Якщо Ви прагнете підвищити ефективність своєї професійної ефективності вдвічі – поспішайте пройти навчальні комп’ютерні курси в нашому Учбовому Центрі. Це допоможе присвятити свій час роботі з самостійного опанування офісних програм. Навчання повністю розраховано на тих, хто бажає удосконалити знання програми Excel та Word, крім того, воно принесе користь тим, хто поки є новачком у роботі з комп’ютером.

Викладачі нашої території працюють тільки спираючись на якісні методичні матеріали, в учбовий процес одного заняття долучається мінімальна кількість слухачів – до трьох охочих  і це є основою методики навчання у нас. Якщо Ви бажаєте, то можете навчатися індивідуально. Всі заняття будуть відбуватися в дуже теплій, невимушеній атмосфері, в зручний для кожного слухача час. Завжди можна обрати між заняттями у вихідний чи ж будній день; ввечері чи зранку.

Навчальні комп’ютерні курси
ведуть майстри – практикуючі викладачі, що мають великий досвід практичної роботи в даній справі. Після їхнього закінчення всі випускники будуть володіти достатніми знаннями про те, як самостійно редагувати, створювати різноманітні звіти та документи, таблиці, діаграми, зможуть виконати всі необхідні розрахунки. Під час навчання слухачам будуть видаватися методичні матеріали, диски, робочі зошити та все необхідне для повного опанування всіх розділів програми. Також наша команда надає сучасну техніку та комфортні аудиторії для проведення занять.

Мета занять – здобуття слухачами практичних знань та навичок впевненої роботи в офісних програмах. У нас ви навчитеся складати документи, шаблони та таблиці, застосовуючи програми  та інші; будете легко працювати з базами даних, користуватися дисками, планшетами, web – камерою, сканером, перекладачем, антивірусами та архіваторами.

Закінчивши проходження програми, випускники будуть вміти:

- налаштовувати прості параметри персонального комп’ютера;
- створювати та оформлювати тексти, таблиці, сканувати, працювати з базами даних;
- працювати в мережі інтернет;
- взаємодіяти з електронною поштою;
- сканувати, архівувати документи;
- застосовувати голосове та відеоспілкування.

Ще інформація за курсом: Курси для початківців.

Навчальні комп'ютерні курси: Що ми даємо ?

Навчальні комп'ютерні курси в Києві.

Запис на курси

Передзвонити ?