Курси основи програмування в Києві.

Курси основи програмування ознайомлять з основними поняттями цієї галузі. Ви дізнаєтеся про розміщення web – сторінок на сервері, правилах створення html - документів, структурі web – вузлів, html – тегах, властивостях сторінок, форматуванні, посиланнях, гіперпосиланнях, формах, списках, таблицях та багато іншого. Крім того, курси дозволять своїм слухачам опанувати HTML5.  Даний етап включає короткі історичні відомості, вивчення переваг та недоліків даної мови. Наші спеціалісти допоможуть опанувати установку, тестування після установки, огляд існуючих установок на Windows, регулювання веб - сервера Apache, роботу з віртуальними хостами та редакторами, працюючими з PHP. 

Далі кожен слухач ознайомиться із синтаксисом, роботою з файлами PHP, СУБД. Учні нашого Учбового Центру зможуть опанувати мову навіть за мінімальної початкової підготовки. Досвідчені спеціалісти, котрі працюють у нас, допоможуть всіх охочим покращити культуру написання коду, зробити ефективніше роботу з веб – додатками.

Курси основи програмування передбачають вивчення такої тематики:

- динамічні веб – сторінки;
- прості JS - скрипти;
- написання веб – сторінок на HTML;
- програмування на РНР;
- робота з базами даних;
- візуальне оформлення сторінок за допомогою CSS.

Завдання наших майстрів - ввести своїх підопічних у світ програмування, ознайомити з базами даних, добитися розуміння принципів створення Web - сторінок.

Детальніше про нашу програму курсу.

За вивчення введення в css, ви розглянете:

- поняття «каскадні таблиці стилів»
- управління значеннями властивостей;
- встановлення стилів шляхом ідентифікаторів, класів;
- роботу зі штрафами;
- наслідування батьківських властивостей;
- позиціювання елементів;
- способи їхнього встановлення, додавання в теги HTML, на веб – сторінки;
- визначення каскадного порядку;
- зміна відступу між рядками, розривами, інтервали між слова, вирівнювання, встановлення параметрів шрифту;
- поняття елемента;
- управління позиціюванням, видимістю екрана;
- зміна зовнішнього дива елемент;
- управління інтерфейсом, списком та таблицями;
- динамічні технології CSS, навігація, управління імпортом зовнішнього змісту.

На етапі знайомства з JavaScript наші клієнти дізнаються про призначення, коментарях, циклах, виразах та операціях, типах даних, змінних, операторах, функціях.

Ми підготували до Вашої уваги багато свіжої та перевіреної інформації. У своїй викладацькій практиці майстри Учбового Центру не використовують перегляди відеороликів чи прочитання лекцій – вони виступають за бесіду з підопічним, адже так матеріал засвоюється набагато легше. Займатися з Вами будуть досвідчені вчителі. Вони виступають за якість кожного свого заняття та не перейдуть до розгляду наступної теми, якщо їхній клієнт не зрозумів попередню, тому не соромтеся ставити питання.

Графік проведення курсів Ви складаєте самостійно, заручившись підтримкою свого наставника. Також, можна завжди звернутися за допомогою до адміністраторів території. Учбовий Центр відкритий для своїх клієнтів всі сім днів на тиждень. Час, також, практично не обмежено. Це може бути як ранок, так і день чи ж друга половина дня. Наші ціни передбачають собою спеціальні акції, до котрих Ви можете приєднатися і, тим самим, зекономити стандартну ціну.

Приходьте навчатися програмувати! Не бійтеся: у Вас все обов’язково вийде!

Ще статті за курсом: Курси лекцій з програмування.

Курси основи програмування - Дадуть:

Курси основи програмування в Києві.

Запис на курси

Передзвонити ?