Курси Excel для економістів в Києві.

Курси Excel для економістів в Учбовому Центрі призначені для тих, хто бажає навчитися працювати з електронними таблицями; для ділових людей, чия діяльність пов’язана з фінансовим аналізом та управлінням великою кількістю функцій. Навчання допоможе своїм слухачам якісно вивчити функції, інструменти, можливості даного програмного забезпечення. Ніш викладачі розкажуть учням про те, як правильно будувати та змінювати діаграми, складати прості та складні фінансові таблиці, користуватися формулами, функціями у програмі. Вони опанують створення макросів у Excel. Заняття проводять досвідчені працівники нашого Центру, що мають великий педагогічний досвід, необхідні знання, вміння. Вони відмінно орієнтуються у всіх тонкощах програми, всіх сучасних змінах та оновленнях.

Ваші наставники не просто прочитають лекції, а на практиці покажуть приклади оформлення проектів за розрахунком акціонерних прибутків, навчать редагувати, групувати та прив’язувати до листів Excel графічні об’єкти. Виконуючи вправи на заняттях, учні опанують методи зміни структури листа, проектування діаграм Excel.

Навчання буде відбуватися у невеликих групах зранку, вдень та ввечері. Ми також пропонуємо всім охочим пройти заняття за індивідуальною програмою, а також групах вихідного дня. Термін проходження матеріалу короткий: він відніме лише пару тижнів, завдяки нашій авторській програмі курсу - детальніше.

Excel для економістів

Наші курси Excel для економістів призначені як для користувачів – початківців цієї системи, так і для людей, що вже мають досвід роботи з програмою. Аби успішно опанувати весь пропонований матеріал, важливо володіти необхідними базовими знаннями та мати навички роботи з ПК. Кожен заняття на нашій території буде умовно поділене на дві частини – теорію та практику. Після кожної порції теоретичного матеріалу слідує закріпляючий етап, практичні вправи для кращого розуміння та запам’ятовування пройденого. Всі завдання слухачі виконують із застосуванням новітньої інформаціно – вирахувальної техніки. Навчання обійдеться Вам в максимально демократичну ціну, до того ж, до неї додаються спеціальні акції, взявши участь в котрих, Ви зможете трохи зекономити свої фінанси.

Закінчивши курси Excel для економістів, випускники отримають свідоцтво встановленого зразка, котре буде слугувати підтвердження кваліфікації кожного з них. Ви зможете влаштуватися на роботу та обіймати наступні посади: офіс- менеджер, оператор ПК, секретар та багато інших.

Не втрачайте хороший шанс стати краще!

Ще статті за курсом: Курси Excel для професіоналів.

Курси Excel для економістів дадут вам:

Курси Excel для економістів в Києві. Програма навчання.

Запис на курси

Передзвонити ?