Курси Excel для фінансистів в Києві.

Дані курси призначені для тих, хто бажає дізнатися, що таке редактор Excel, опанувати важливіші методи фінансових підрахунків, способи роботи з базами даних. Також, для тих, хто бажає навчитися реалізовувати фінансові розрахунки в таблицях різноманітної складності.

До програми навчання входить вивчення термінів, загальна інформація про можливості та призначення різноманітних елементів, інформація про функції керівних елементів, команд меню та об’єктів. Крім цього, курси Excel для фінансистів допоможуть вивчити процедури, за допомогою котрих вирішуються складні фінансові задачі, що виникають у роботі найчастіше.

За час проведення занять учні виконають хороший обсяг практичних завдань, за вірністю виконання котрих, будуть слідкувати практикуючі викладачі Учбового Центру, котрі, у свою чергу,  мають великий досвід роботи з даною системою та зможуть допомогти розібратися своїм слухачам у будь – якому питанні, нададуть матеріал будь – якими словами. Якщо учень не зрозумів інформацію та має запитання чи не може виконати практичне завдання – зупинятися та переходити до пояснення іншого матеріалу викладач не стане ніколи. Завдяки його рекомендаціям та порадам кожен слухач зможе відмінно закріпити пройдений матеріал. Курси Excel, для фінансистів в Учбово – освітньому центрі допоможуть навчитися створювати та адмініструвати електронні таблиці Excel будь – якої складності. Пам’ятайте, що в кінці кожного заняття Ваш наставник буде задавати Вам окремі завдання, котрі необхідно виконувати, адже вони є обов’язковими для перевірки під час наступної зустрічі.

Excel для фінансистів

Програма методики навчання проста. Вона базується на індивідуальному підході до кожного учня. Детальніше ознайомитися з програмою курсу можна за цим посиланням.

Викладачі нашого Учбового Центру беруть до уваги тільки якісні методичні матеріали. Кожен учень сам встановлює зручний час для проведення занять та складає свій режим відвідування. У нас викладачі працюють не тільки в будні дні, а ще й на вихідних, тим самим, забезпечуючи повноцінне навчання для всіх, хто має мало вільного часу. Закінчивши курс, Ви дізнаєтеся, як грамотно працювати з таблицями та базами даних, різноманітними списками, формулами та матрицями. В кінці навчання кожен учень складе тестування, котре допоможе об’єктивно оцінити рівень отриманих знань. Після його успішного складання він отримує сертифікат встановленого зразка, котрий може суттєво підвищити шанси його працевлаштування. Ви зможете застосовувати навички роботи з редактором електронних таблиць у своїй майбутній професійній діяльності. Для цього більше не знадобиться застосування калькулятора: всі підрахунки виконає саме ця програма.

Закінчивши курси Excel, можна суттєво підвищити свій рівень знання новітніх комп’ютерних технологій! Приходьте!

Ще статті за темою курсу: Курси Excel для бухгалтерів.

Курси Excel для фінансистів - Дадуть:

Курси Excel для фінансистів в Києві. Програма навчання.

Запис на курси

Передзвонити ?