Курси Joomla учбовий курс в Києві.
Перевагою системи управління сайтом Joomla
є те, що вона доступна для безкоштовного застосування (вона розповсюджується на умовах громадської ліцензії GNU). Вона охоче взаємодіє з різноманітними розширеннями і це дозволяє робити з її допомогою сайти найрізноманітнішої складності. Для цієї системи було розроблено понад 5 тис. платних та безкоштовних розширень (форумів, систем зворотного зв’язку, систем реєстрації користувачів, мультимовних ресурсів та іншого), що дозволяють надавати сайтам необхідної функціональності.

Joomla здобула великої популярності у всьому світі, створювалась та удосконалюється професійними програмістами. Для можливості формування повнофункціональних web- ресурсів на основі Joomla вистачає базових знань. Найпростіші сайти можна легко створювати взагалі без найменших навичок.

Joomla створювалась за блочно – модульного принципу, всі її компоненти – блоки, прибираючи чи додаючи котрі, можна керувати зовнішнім виглядом та набором функцій. Це дуже зручно, бо така можливість дозволяє краще орієнтуватися в системі та самостійно модифікувати структуру сайту. Створена величезна кількість безкоштовних шаблонів для даної програми, їх легко модифікувати, створити за їхнього застосування унікальні сайти. Курс joomla (навчальний курс) розрахований на навчання тих, хто бажає навчитися швидко створювати, адмініструвати сайти, не вдаючись в тонкощі процесу верстання, не вивчаючи веб – програмування. Курс орієнтований в основному на практичне опанування інформації.

Закінчивши курси Joomla в Учбово – освітньому центрі, ви будете:

  • впевнено застосовувати знання на практиці, навчатися на реальних прикладах;
  • працювати із впевненістю, швидко, бо вивчите систему в процесі практичних занять;
  • знайомі з можливостями Joomla, зможете застосувати кожну з них на практиці.

Процес навчання в нашому Центрі будується від простого до складного, інформація таким чином набагато легше сприймається та засвоюється. Починається вивчення зі створення простого сайту з базовою функціональністю. В кінці ж Курсу Ви створите повнофункціональний новинний портал із досконалою системою реєстрації користувачів, форумом та іншими додатковими доповненнями. Детальніше в учбовій програмі курсу.

Після закічення курсі всі учні будуть мати:

  • повністю готовий сайт, що розроблений, створений, налаштований ними власноруч;
  • міцні знання про те, як цей час влаштований та в будь – який момент зможуть допрацювати його, змінити певні параметри.

На наших курсах.

Курси Joomla учбовий курс в Києві.

Запис на курси

Передзвонити ?