Курси оператора комп’ютерного набору в Києві.

Наші комп’ютерні курси націлені на підготовку користувачів, що вже мають деякі навички роботи з офісними програмами та додатками. Отриманні знання можна застосовувати в різноманітних областях. Всі учні, закінчивши заняття, котрі підготувала команда Учбового Центру, отримають сертифікат про отримання відповідної кваліфікації та зможуть розпочати роботу за професією. Також курси оператора комп’ютерного набору допоможуть розпочати опанування інших спеціалізованих курсів, таких як вивчення комп’ютерної графіки, дизайну, програмування, Web – дизайну та електронної комерції. В межах курсу будуть вивчатися деякі програмні продукти, увага буде приділена розгляду теоретичних основ інформатики, пристрою персонального комп’ютера, операційним системам MS-DOS, Windows XP.

Ви зможете також вивчити пакет додатків Office, що містить наступні програми: редактор для роботи з текстом Microsoft Word, табличний редактор Microsoft Excel, система для роботи з електронними документами FrontPage. Також будуть вивчені різноманітні програми для архівації даних, забезпечення роботи, налагодження мережі.

ОПЕРАТОР КОМП’ЮТЕРНОГО НАБОРУ

Клієнти нашого Центру навчаться встановлювати та налаштовувати антивірусні програми. Учбовий процес за курсом «Оператор комп’ютерного набору» розбитий на модулі. Після закінчення кожного модуля буде проходити перевірка засвоєння матеріалу. В кінці навчання учні складуть екзамен, котрий вмістить в собі задачі на застосування всіх отриманих знань та теоретичні питання. Тільки ті учні, котрі з успіхом складуть екзамен, отримають документ про закінчення курсу.

Необхідний рівень знань для повноцінного засвоєння матеріалу – знання інформатики на рівні шкільної програми 7 – 8 класу. Курси оператора комп’ютерного набору дадуть клієнтам Учбово – освітнього центру всі необхідні знання, але окрім цього їм слід буде володіти старанністю, бути уважним та допитливим слухачем.

Для отримання міцних знань вирішальну роль відіграє саме практичне закріплення навичок, тому дуже важливо мати необмежений доступ до комп’ютера. Також дуже важливо особиста зацікавленість в отриманні високої якості знань.

Додаткова інформація за курсом: Комп’ютерні курси онлайн

Курси оператора комп’ютерного набору: Що дадуть ?

Курси оператора комп’ютерного набору. Програма навчання

Запис на курси

Передзвонити ?